Huittisten Säästöpankkisäätiön ensimmäinen hakukierros on päättynyt ja säätiön hallitus on tehnyt päätökset apurahojen myöntämisestä. Hakemuksia tuli yhteensä 64 kappaletta. Avustuksia ja apurahoja näiden perusteella myönnettiin yhteensä 29 hankkeeseen.

Ilahduttavaa oli, että lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyviä hakemuksia oli runsaasti. Maantieteellisesti vahvimmin olivat edustettuna Huittisten ja Sastamalan alueet. Tällä kertaa vähiten hakemuksia tuli Ala-Satakunnan alueelta.

Myönnettyjen apurahojen suuruus vaihtelee 200 euron kannustusstipendistä 6.000 euron avustukseen, joka myönnettiin Elävien kuvien ry:lle Huhtamo International Film Festival 2021 tapahtuman järjestämiseen. Muita suurehkoja apurahoja saivat muun muassa porilainen Tiina Leino 5.000 euroa väitöskirjatutkimukseen, Korkeakosken Seutu ry Loimankosken yläosan kunnostus- ja ennallistamishankkeeseen, MIELI Mielenterveys Tukitalo ry 4.000 euroa talousneuvolahankkeen kehittämiseen ja pilotointiin sekä Illon VPK:n Special Rescue toiminto 3.000 euroa kehitysvammaisten yli 15 vuotiaiden palokuntatoimintaan.

Kaikkiaan apurahoja myönnettiin 64.550 euroa. Täydellinen lista myönnetyistä apurahoista on ohessa. Tulemme myös esittelemään joitakin hankkeita kotisivuillamme kesän ja syksyn aikana.

Seuraavan kerran apurahat ovat haettavissa ensi vuoden keväällä.

Takaisin