Apurahapäätökset kevään haun perusteella on viimein tehty. Hakemuksia tuli ennätysmäärä ja haettujen avustusten yhteismäärä oli lähes 900.000 euroa. Hakemusten taso oli korkea ja karsinta tästä johtuen oli vaikeaa. Vuoden teemana on'Arjen turvallisuus- hyvinvointi', joka näkyi monissa hakemuksissa. Hakemusten suuresta määrästä johtuen valitettavasti moni hyvä hanke jäi tälläkin kertaa ilman avustusta.

Avustuksia myönnettiin yleisen haun perusteella kaikkiaan 73 hankkeeseen yhteensä 188.730 euroa. Luettelo avustusten saajista on luettavissa toisaalla näillä sivuilla.

Kiitämme lämpimästi kaikkia hakemuksen jättäneitä ja kannustamme hakemaan jatkossakin. Tämäkin hakukierros osoitti, että hyviä hankkeita on paljon ja rahoittajia rajallisesti. Vaikka emme yksin pysty tätä yhtälöä ratkaisemaan, pystymme kuitenkin vuosi vuodelta kasvattamaan avustuspottiamme hyvien hankkeiden toteuttamiseksi. Panostetaan yhdessä kotiseutumme kehittämiseksi.

Otamme ilomielin vastaan ideoita ja ehdotuksia painopistealueiksi ja säätiön toiminnan kehittämiseksi yhteiseksi hyväksi.

Otamme myös loppuvuoden aikana vastaan yksittäisiä hakemuksia hyvien hankkeiden toteuttamiseksi.

Takaisin